Mi smo “Debeljko”, a “Debeljko” zna kako da usreći Vas i Vaše voljene najboljom hranom! 😀
Nudimo veliki izbor kuvanih jela, jela sa roštilja, paniranih đakonija, palačinki i priloga.
Sva jela su bazirana na zdravim namirnicama bez dodataka konzervansa i aditiva.
“Debeljko” će biti uz Vas i pomoći da Vaša slavlja budu besprekorna. Pored klasične dostave hrane nudimo i ketering za slave, rođendane, krštenja, koktele, žurke i punoletstva.
Uz “Debeljka“ ste uvek siti i srećni!!!
Imamo veoma ozbiljan pristup spremanju hrane po recepturi vrhunskih majstora i tim sa velikim iskustvom u spremanju hrane koji će se potruditi da uživate u svakom zalogaju!
Mi smo mlada firma, osnovana 2018. godine, ali imamo veliko iskustvo u pripremanju hrane i vrlo ozbiljan pristup prema svemu što je vezano za Vaš krajnji užitak, počevši od izbora namirnica i spremanja hrane, preko higijene, pristupa i ozbiljnosti u poslovanju do same dostave i brige da uvek budete zadovoljni, ne samo da budete siti, već i da uživate u hrani koju pripremamo za Vas.
Nadamo se da ćemo se dugo družiti i uživati u međusobnoj saradnji i poverenju.
I naravno, pošto je u narodu poznato da „ko radi taj i greši“, verovatno će se nekad, nadamo se minimalno, desiti da nešto i pogrešimo, ali nama će uvek biti prioritet da Vi budete zadovoljni, pa Vas ohrabrujemo i molimo da uvek slobodno podelite Vaše iskustvo sa nama a mi ćemo se potruditi da sve što eventualno nije bilo u redu, momentalno ispravimo. To naravno važi i za neke savete koje bi hteli da nam date, ili možda imate neko omiljeno jelo koje mi nemamo u ponudi pa ćemo pokušati, ako možemo, da Vam izađemo u susret… a važi i za bilo šta što može da unapredi naše međusobno iskustvo. Zbog toga i imamo poseban mail: utisci@debeljko.rs na koji možete da nam pišete a možete i da iskoristite kontakt formu na sajtu. Tu je i telefon na koji možete da nas pozovete: 062/77-22-01.
 
„Debeljko“ Vam želi sve najlepše, uživajte u životu,a mi ćemo se potruditi da one male, ali i velike trenutke učinimo malo lepšim i potpunijim!
PRIJATNO!!!


Trenutno ne radimo

  • Sign up
Izgubili ste lozinku? Molim vas unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Dobićete link na email da kreirate novu lozinku