Mi smo “Debeljko”, a “Debeljko” zna kako da usreći Vas i Vaše voljene najboljom hranom! 😀
Nudimo veliki izbor kuvanih jela, jela sa roštilja, paniranih đakonija, palačinki i priloga.
Sva jela su bazirana na zdravim namirnicama bez dodataka konzervansa i aditiva.
“Debeljko” će biti uz Vas i pomoći da Vaša slavlja budu besprekorna. Pored klasične dostave hrane nudimo i ketering za slave, rođendane, krštenja, koktele, žurke i punoletstva.
Uz “Debeljka“ ste uvek siti i srećni!!!
Imamo veoma ozbiljan pristup spremanju hrane po recepturi vrhunskih majstora i tim sa velikim iskustvom u spremanju hrane koji će se potruditi da uživate u svakom zalogaju!
Mi smo mlada firma, osnovana 2018. godine, ali imamo veliko iskustvo u pripremanju hrane i vrlo ozbiljan pristup prema svemu što je vezano za Vaš krajnji užitak, počevši od izbora namirnica i spremanja hrane, preko higijene, pristupa i ozbiljnosti u poslovanju do same dostave i brige da uvek budete zadovoljni, ne samo da budete siti, već i da uživate u hrani koju pripremamo za Vas.
Nadamo se da ćemo se dugo družiti i uživati u međusobnoj saradnji i poverenju.
I naravno, pošto je u narodu poznato da „ko radi taj i greši“, verovatno će se nekad, nadamo se minimalno, desiti da nešto i pogrešimo, ali nama će uvek biti prioritet da Vi budete zadovoljni, pa Vas ohrabrujemo i molimo da uvek slobodno podelite Vaše iskustvo sa nama a mi ćemo se potruditi da sve što eventualno nije bilo u redu, momentalno ispravimo. To naravno važi i za neke savete koje bi hteli da nam date, ili možda imate neko omiljeno jelo koje mi nemamo u ponudi pa ćemo pokušati, ako možemo, da Vam izađemo u susret… a važi i za bilo šta što može da unapredi naše međusobno iskustvo. Zbog toga i imamo poseban mail: utisci@debeljko.rs na koji možete da nam pišete a možete i da iskoristite kontakt formu na sajtu. Tu je i telefon na koji možete da nas pozovete: 062/77-22-01.
 
„Debeljko“ Vam želi sve najlepše, uživajte u životu,a mi ćemo se potruditi da one male, ali i velike trenutke učinimo malo lepšim i potpunijim!
PRIJATNO!!!


Trenutno ne radimo

ZABORAVLJENA LOZINKA?
Izgubili ste lozinku? Molim vas unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Dobićete link na email da kreirate novu lozinku
We do not share your personal details with anyone.